Dilinizi seçin

Ana Sayfa    Haberler    Şirket Haberleri

31 Ocak 2024'te çekildi

Ocak-Şubat 2024 arasında, Garbo Uluslararası pazarlama departmanı Avrupa'ya dinamik bir geziye çıktık,

önde gelen satış yöneticileri ve tasarım yöneticileri, müşteri ziyaretleri ve pazar araştırması için Almanya'daki Frankfurt Fuarı'na geldi.

Bu iş gezisinin amacı, müşteri beklentilerini daha iyi karşılamak için Alman pazarının ihtiyaçlarını ve eğilimlerini derinlemesine anlamaktır.

Garbo'nun Avrupa'daki işlerini daha da genişletirken.

Almanya'daki Frankfurt Fuarı İçin Garbo Uluslararası Yurtdışı İş Gezisi

Sergi hazırlığı: pazar araştırması ve ürün optimizasyonu

Ayrılmadan önce Garbo International pazarlama departmanı mevcut durumu anlamak için derinlemesine pazar araştırması yaptı,

Almanya ve Avrupa'da catering sektörünün potansiyel fırsatları ve rekabet durumu. Pazar geri bildirimlerini ve eğilimleri analiz ederek,

Ürünlerinin pazarda daha rekabetçi olmasını sağlamak için ürün stratejilerini ayarladılar, mevcut ürünleri optimize ettiler ve Alman müşterilerinin özel ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş tasarımlar yaptılar. Böylece pazara uygun çeşitli tasarımlı ürünleri ve düzenli olarak en çok satan ürünlerimizi aldık. Müşteriler.

Frankfurt Fuarı'na varış: işbirliği ve ürün teşhirinin tartışılması

Garbo ekibi Frankfurt Fuarı'na varır varmaz yoğun bir programa daldı.

Alman müşterilerle derinlemesine görüşmeler gerçekleştirdiler ve Garbo International'ın en yeni ürün serilerini ve tasarım konseptlerini paylaştılar.

Satış müdürü, şirketin hizmet taahhüdünü ve kalite standartlarını tanıtırken, Garbo ürünlerinin benzersizliğini vurguladı.

Tasarım müdürü, en son tasarım çözümlerini göstererek Garbo'nun moda ve pratiklik arasındaki mükemmel dengesini gösterdi.

Ve şirket tanıtımımızı, üretim hattı kataloğumuzu ve diğer verilerimizi gösterdik.

Almanya'daki Frankfurt Fuarı İçin Garbo Uluslararası Yurtdışı İş Gezisi

Müşteri etkileşimi: ihtiyaçları anlamak ve güven oluşturmak

Müşterilerle yüz yüze etkileşim bu seyahatin anahtarlarından biridir. Derinlemesine iletişim sayesinde satış müdürü ve tasarım müdürü, Alman müşterilerin catering malzemelerine yönelik ihtiyaçları, tercihleri ​​ve özel gereksinimleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Bu yalnızca ürün yelpazesinin daha iyi uyumlaştırılmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda her iki taraf arasında güvene dayalı bir ilişki kurar.

Garbo International, profesyonel hizmetleri ve yüksek kaliteli ürünleriyle Alman müşterilerinin beğenisini kazandı.

Almanya'daki Frankfurt Fuarı İçin Garbo Uluslararası Yurtdışı İş Gezisi

Pazar ziyareti: Alman pazarının nabzını hissetmek

Garbo ekibi, sergilerin yanı sıra tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarını, restoran dekorasyon tarzlarını ve en yeni catering trendlerini gözlemlemek için Almanya'daki yerel catering pazarlarını da aktif olarak ziyaret etti. Bu saha araştırmaları Garbo'ya daha kapsamlı pazar bilgisi sağlıyor, şirketin Alman pazarının özelliklerini daha iyi anlamasına yardımcı oluyor,

ve gelecekteki ürün geliştirme ve pazar promosyonu için güçlü destek sağlıyoruz.

Geleceğe bakış: Garbo'nun Avrupa pazarındaki gelişim planı

Garbo International'ın Avrupa gezisi yalnızca Alman pazarına yönelik bir keşif değil, aynı zamanda şirketin Avrupa pazarındaki gelecekteki gelişimi için de stratejik bir plandır.

Almanya'daki fuarda müşteriler ve sektör profesyonelleri ile etkileşim kurarak,

Garbo yalnızca Avrupa pazarındaki konumunu sağlamlaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda gelecekteki işbirliğinin temelini de atıyor.

Pazarlama ekibi gücünü gösteriyor

Garbo International'ın pazarlama departmanının Almanya'daki Frankfurt Fuarı'na yaptığı gezi, ekibin gücünü ve profesyonelliğini tam olarak ortaya koydu.

Pazar ihtiyaçlarını derinlemesine anlayarak, ürün tasarımını optimize ederek ve müşterilerle aktif etkileşim kurarak,

Pazarlama Departmanı şirketin uluslararası pazardaki genişlemesi için sağlam bir temel oluşturdu.

Bu iş gezisi yalnızca Alman pazarını keşfetmek değil,

aynı zamanda Garbo International'ın uluslararası pazara girmesi için de sağlam bir adım.