sale@garbotableware.com ۴۴۲۰۳۰۹۵۷۲۹۲+

صفحه اصلی    رسانه    اخبار شرکت

گاربو در 134 نمایشگاه کانتون پیوست

منتشر شده در 03 نوامبر 2023

نمایشگاه کانتون که به نمایشگاه واردات و صادرات چین نیز معروف است، یکی از قدیمی ترین و بزرگترین نمایشگاه های تجاری چین است. نمایشگاه کانتون در بهار سال 1957 در شهر گوانگژو که در استان گوانگدونگ در جنوب چین قرار دارد افتتاح شد. هدف اصلی آن ترویج تجارت خارجی چین و تقویت روابط اقتصادی با سایر کشورها بود. در ابتدا این نمایشگاه سالی یک بار برگزار می شد. با این حال، در سال 1957، آن ​​را به یک رویداد دو سالانه تغییر داد، با یک جلسه در بهار و دیگری در پاییز. در سال‌های اخیر، این نمایشگاه دستخوش تحول دیجیتالی شده است و به دلیل عواملی مانند همه‌گیری COVID-19 امکان مشارکت و تجارت آنلاین را فراهم می‌کند. از سال 2023، نمایشگاه کانتون به حالت عادی خود بازگشته است. اکنون اجازه دهید در مورد وضعیت 134 نمایشگاه کانتون و اینکه چگونه شرکت ما گاربو برای توسعه مشتریان در نمایشگاه این بار صحبت کنم.

image.png

نمایشگاه کانتون یک صحنه بین‌المللی است که در آن کسب‌وکارها از سراسر جهان برای کشف فرصت‌های جدید، ارتباط با تامین‌کنندگان و نمایش محصولات خود گرد هم می‌آیند. Garbo یکی از تولید کنندگان پیشرو ظروف غذاخوری، شرکت در چنین رویدادی فرصتی طلایی برای گسترش دامنه خود، جذب مشتریان جدید و پرورش روابط موجود ارائه می دهد. 134th Canton Fair Garbo دارای 24 غرفه، 10 غرفه در 14.1 برای ظروف شیشه ای، 10 غرفه واقع در 3.2 برای ابزار آشپزخانه و 4 غرفه واقع در 3.1 برای سرامیک است.

image.png

گاربو درک می کند که اولین برداشت مهم است. غرفه های ما فقط ویترین نیستند بلکه تجربه های غوطه ور هستند. آنها طراحی شده اند تا منعکس کننده کیفیت، سبک و نوآوری شرکت باشند. از نمایش های خیره کننده از جدیدترین مجموعه های ظروف غذاخوری گرفته تا دموهای تعاملی محصولات، هر غرفه گواهی بر تعهد آنها به تعالی است. وقتی شرکت کنندگان از آن بازدید می کنند، طعم واقعی تعهد گاربو به کیفیت را می چشند.

image.png

حتی قبل از شروع نمایشگاه، گاربو از تکنیک های بازاریابی مدرن برای دستیابی به مخاطبان وسیع تری استفاده می کند. آنها از طریق کمپین های رسانه های اجتماعی، خبرنامه های ایمیل و مشارکت با نشریات تجاری، سر و صدایی در مورد حضور خود در نمایشگاه ایجاد می کنند. مشتریان بالقوه با نگاهی پنهانی به مجموعه های آتی و تبلیغات ویژه منحصر به فرد این رویداد مجذوب می شوند. هنگامی که نمایشگاه شروع می شود، تیم گاربو ارزش مشارکت شخصی را می داند. آنها فقط ظروف غذاخوری نمی فروشند. آنها در حال ایجاد روابط هستند. با سرمایه گذاری بر روی کارکنان چند زبانه، آنها اطمینان حاصل می کنند که شرکت کنندگان با پیشینه های مختلف می توانند به راحتی نیازها و ترجیحات خود را بیان کنند. تیم گاربو برای درک نیازهای منحصر به فرد هر مشتری وقت می گذارد و باعث می شود آنها احساس ارزشمندی و قدردانی کنند.

image.png

در دنیایی که نوآوری کلیدی است، گاربو به طور مداوم محصولات و مفاهیم جدید را معرفی می کند. آنها اهمیت جلوتر ماندن از رقبا و جلب علاقه مشتریان بالقوه را درک می کنند. در نمایشگاه کانتون، آنها از آخرین روند ظروف غذاخوری رونمایی می کنند و نشان می دهند که چگونه استانداردهای این صنعت را تعیین می کنند. از مواد سازگار با محیط زیست گرفته تا طراحی های پیشرفته، تعهد گاربو به نوآوری مشهود است. در حالی که جذب مشتریان جدید بسیار مهم است، گاربو هرگز اهمیت حفظ روابط با مشتریان موجود را فراموش نمی کند. آنها از نمایشگاه به عنوان فرصتی برای ارتباط مجدد با مشتریانی که در گذشته با آنها کار کرده اند استفاده می کنند. آنها با نشان دادن قدردانی، به روز کردن آنها در مورد پیشنهادات جدید و بحث در مورد همکاری های بالقوه، اطمینان حاصل می کنند که مشتریان فعلی خود وفادار و راضی می مانند.

image.png

نمایشگاه کانتون پایان تعامل گاربو با مشتری نیست. آنها می‌دانند که موفقیت واقعی از پیگیری منصفانه ناشی می‌شود. بعد از این رویداد، گاربو با مشتریان بالقوه و مشتریانی که ملاقات کرده‌اند ارتباط برقرار می‌کند و اطمینان می‌دهد که به سؤالات به سرعت رسیدگی می‌شود و روابط ایجاد شده در طول نمایشگاه تقویت می‌شود.